Ventura Republika je prvi i jedinstveni stambeno – poslovni objekat koji gradimo u srcu Zabjela.

Vaša nova oaza mira - Ventura Republika!

Ventura Republika posjeduje podzemnu garažu, prizemlje i 6 spratova. Čine je 136 stambenih jedinica, 19 poslovnih prostora različitih kvadratura i raznovrsnih struktura, 99 garažnih mjesta, kao i 71 parking mjesto oko zgrade. Sve je prilagodjeno upravo potrebama budućih stanara. Vodeći računa o tome da oni koji počinju život samostalno, u dvoje ili u proširenom sastavu porodice, pronađu upravo tip stana po svojoj mjeri, sam raspored prostorija u okviru stanova je vrlo funkcinalno napravljen uz maksimalno korišćenje date površine, a ne na štetu komfora i boljeg kvaliteta života.

U okviru svake stambene jedinice zadovoljeni su kriterijumi komfora dnevnog boravka, razvojenosti dnevne od noćne zone stana i prostranosti terasnog dijela. Posebna pažnja posvećena je orijentaciji, kvalitetu pogleda i širini vizure.

Odaberite stan po svojom potrebama, a mi ćemo vam pomoći da ga upotpunosti personalizujete.

DODATNI SADRŽAJ

Inspirisani životnim pejzažem u blizini brda Ljubović, kreirali smo viziju Vašeg novog doma, sigurnog mjesta neprikosovene udobnosti i sofisticiranog luksuza koje život u velikom gradu boji iskonskom ljepotom prirode.

U mirnom dijelu Podgorice, u srcu Zabjela, nalazi se VENTURA REPUBLIKA, stambeno-poslovni objekat u koji je, od početne do završne faze projekta, implementirana ideja o novoj vrijednosti stanovanja.

Blizina gradskog jezgra i pratećih infrastrukturnih sadržaja prožeta živopisnim zelenilom, stvaraju se idealni uslovi za miran i udoban porodični život. Dodamo li ovim benefitima vrhunski kvalitet savremene gradnje, praćen pažljivo osmiljenim detaljima i nizom pogodnosti za stanate, objekat Ventura Republika postaje idealan izbor za moderno i komforno stanovanje.

Ventura Republika okružen je školama, vrtićima, parkom na 5.000m2 i infrastrukom čija blizina obezbjeđuje komfor i funkcionalnost, a samim tim i više vremena za porodicu, dok zelena oaza brda Ljubović, doprinosi snažnoj povezanosti sa prirodom i zdravim načinom života.

Ventura Republika je više od stambeno-poslovnog objekta. Ovo je koncept života prožet beskompromisnom udobnošću i ljepotom koje sa ponosom možete nazvati svojim domom.Okupite ekipu komšija za vikend-rekreaciju na sportskim terenima, budite spokojni dok se vaša djeca igraju na igralištima za najmlađe, provedite vrijeme sa ljubimcem u posebno osmišljenom kutku, vježbajte na otvorenom, ćaskajte sa prijateljima na udobnom baštenskom nameštaju ili samo lezite na čistu zelenu travu i opustite se.

Godina izgradnje

2021

Lokacija

Pogorica, Zabjelo

Oaza mira - zelene površine na 100m udaljenosti

U izvedbi Glavnog grada Podgorica, započeta gradnja parka, dječijeg igrališta i trim staze.