Stambeno poslovni objekat “Ventura Park“ nalazi se u Podgorici (Stari Aerodrom) u neposrednoj blizini Doma zdravlja.

Stambeno poslovni objekat “Ventura Park“ nalazi se u Podgorici (Stari Aerodrom) u neposrednoj blizini Doma zdravlja. Planirana gradnja stambeno-poslovnog objekta je ukupne površine 32.573,35 m2. Spratnost objekta je Po+P+5, odnosno Po+P+7.

Ventura Park je više od stambeno-poslovnog objekta. Ovo je koncept života prožet beskompromisnom udobnošću i ljepotom koje sa ponosom možete nazvati svojim domom. Posebno se izdvaja veći broj lamela u okviru kompleksa što omogućava mali broj stanova po jednoj lameli. Kroz objekat, u nivou prizemlja postoje 3 prolaza, na dominantnim pješačkim pravcima kroz lokaciju. Na taj način, budućim stanari mogu računati na veći komfor, praktičnost, intimnost, kao i na lakšu upotrebu sadržaja objekta.

Prizemlje objekta je u cijeloj svojoj površini namijenjeno poslovnim prostorima različitih struktura i površina. Ovi prostori će se projektovati u tzv. “sivoj fazi”, što omogućava budućim korisnicima da organizuju prostor shodno svojim potrebama.

Sve ostale nadzemne etaže su namijenjene stanovanju. Stanovi su rađeni u tipskoj organizaciji, sa ili bez spavaćih soba. Objekat će u četiri lamele imati ukupno 299 stanova, od čega jednu garsonjeru, 213 jednosobnih, 77 dvosobnih i 8 trosobnih stanova.

Planirani objekat kolektivnog stanovanja, projektovan je na lokaciji koja je sa svih strana oivičena postojećim saobraćajnicama.

U atrimjumskom dijelu objekta planiran je još jedan površinski parking, dok je ispod cijele parcele (na propisnoj udaljenosti od njene granice), planirana garaža u jednom nivou. Garaža ima jedan ulaz/izlaz. Na ovaj način su obezbijeđeni neophodni kapaciteti za parkiranje. To znači da će objekat imati ukupno 424 parking mjesta.

Dodatno uz parking u dvorišnom dijelu zgrade, projektovan park prostor za djecu. Ne manje važno, mislili smo i na prirodu, pa su obezbijdjen neophodne površine zelenila na parceli.

Planirani objekat kolektivnog stanovanja, projektovan je na lokaciji koja je sa svih strana oivičena postojećim saobraćajnicama. Planskim dokumentom DUP Konik Stari Aerodrom, sve ove saobraćajnice su predviđene za proširenje u različitim profilima. Međutim, čak i postojeće stanje zadovoljava sve kolske i pješačke pristupe lokaciji, te sa te strane ne postoje problemi i ograničenja.

Saobraćajni pristup parceli planiran je uz kontaktne ulice Mirka Banjevića i Aerodromska, DUP-om je planiran upravni parking, a u okviru predmetne urbanističke parcele, što je i ispoštovano ovim idejnim rješenjem.

LOKACIJA

Kada je u pitanju stambeno-poslovni objekat Ventura Park, nalazi se na jendoj od najatraktivniji lokacija u glavnom gradu. Bogat sadržaj koji nudi ovaj kvart, kao i neposredna blizina važnih objekata i ustanova obezbjeđuju komforan stil života.

NOVOGRADNJA

Ukoliko je vaš izbor pouzdana novogradnja, Ventura Park odgovoriće na svje zahtjeve! Ovaj stambeno-poslovni objekat obuhvata nove stanove i nekretnine u izgradnji, prilagođeni modernom stilu života. Izaberite pouzdane nekretnine koje odlikuju kvalitetne instalacije,materijale renomiranih svjetskih brendova, maksimalna iskorišćenost prostora i komfor o kakvom ste sanjali.

STANOVI

Birajte najbolje za sebe i svoju porodicu. Pronađite i vi svoj prostor iz snova na nekom od tipskih spratova, među stanovima različite orijentacije i strukture, od garsonjera do trosobnih stanova.

POSLOVNI PROSTORI

Poslovni prostori u okviru Ventura Park-a smješteni su u prizemlju, sa spoljne strane objekata. Trenutno raspoloživi lokali su savršena su prilika za investiciju. Uložite u lokal na odličnoj lokaciji, po posebnoj cijeni

GARAŽA I PARKTING MJESTA

Kako bi se obezbijedila apsolutna bezbjednost za vaša vozila, izgrađena je podzemna garaža, koja po planu raspolaže sa 270 garažnih i 156 nazemnih parking mjesta. Izaberite sigurno parking mjesto za vaše motorno vozilo.

Godina izgradnje

2024

Lokacija

Pogorica, Stari Aeodrom

Uk. površina

32573.3 m2

Stari Aeodrom, neposredna blizina Doma zdravlja

Kada je u pitanju stambeno-poslovni objekat Ventura Park, je jedna od atraktivnih lokacija u glavnom gradu. Bogat sadržaj koji nudi ovaj kvart, kao i neposredna blizina važnih objekata i ustanova obezbjeđuju komforan stil života.